Unna dig.

När jag nämner ordet unna, så är det i hälsoväg. Och det absolut sista jag vill att ordet unna ska förknippas med är mat.


Då tyvärr alldeles för många människor anser sig ha jobbat väldigt hårt 40h när fredagskvällen kommer, och då "unnar" de sig mat i den mängd att det kan tolkas som om de svultit halvt ihjäl den senaste veckan, och efterrätten på det är de såååå värda pga de har ju jobbat 40h denna veckan.


Nej, jag kan lova att vad er kropp önskade att ni unnade er, är ett brutalt pass på gymmet, en fredagsmiddag med ren, ekologisk, näringsrik, färgrik mat. Och inte till bristningsgränsen utan tills ni nått känslan nöjd.

Men, nu svamlade jag lite iväg så hära.
Mitt "unna mig", betyder massage, naprapat, sjukgymnast osv.

Och i tisdags fick jag göra det ! Hos världens bästa naprapat ! Micke.
Var lite rädd att min dåvarande fasta skulle förvärra det, men det gick lysande.
Förutom att Micke verkligen behövde göra en QuickFix, konstatera att jag tränar ungefär lika mycket som Zlatan men inte tjänar ungefär 92 miljoner i veckan, och att mycket behöver ordnas på min kropp.

Det knäcktes, vibrerades, drog, puttades, skrattades, konstaterades.

JAG GICK UT SOM EN NY MÄNNISKA, något öm. 
Men i ÄRLIGHETENS NAMN, får jag skylla mig själv !

Naprapater eller Massörer som är specialiserad på ditt område, brinner för sitt yrke, ständigt är med på nya rön, och hitta den perfekta person kemin. De kan hjälpa dig långt i din träning och din kropp kommer älska dig !
Världens bästa micke och en nyknäckt jag !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0